PHONE:+ 86-18151000009

محصول

صابون نرم زغالی + کوجیک اسید آرپی- صابون کوجیک ,صابون نرم زغالی + کوجیک اسید آرپی soft soap charcoal وضعیت : ناموجود کشور سازنده : ایران قیمت : 12,500 تاریخ بروزرسانی قیمت : 2020-01-19 08:52:30 ...صابون اسید کوجیک را می شناسید؟ - جام نیوزصابون اسیدی کوجیک( kojic نامی ژاپنی است، نوعی قارچ ساخته شده از قارچ انگلی گیاهان یا حبوبات یا سویا است ) را استفاده کنید و از مزایای آن بهره



صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap | داروخانه شبانه روزی وحیدیه

صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap کشور تولید کننده: ایران ویژگی ها: ضد لک و لایه بردار روشن کننده پوست پیلینگ سطحی پوست درمان جوش های سر سیاه حاوی ماده موثر کوجیک اسید به همراه ترکیبات لایه ...

تماس با تهیه کننده

صابون نرم ذغال آرپی | مشخصات و خرید محصولات آرایشی بهداشتی | ایرانیان طب

صابون نرم ذغال آرپی صابون نرم ذغال آرپی دارای کربن اکتیو و اسید کوجیک به عنوان ماده اصلی می باشد. کربن اکتیو موجود در صابون ذغالی و اسید کوجیک به عنوان قوی ترین روشن کننده موجود در بازار شناخته می شود .

تماس با تهیه کننده

اسید کوجیک و کارکرد، عوارض و فواید آن بر روی پوست

اسید کوجیک از چندین نوع قارچ ساخته شده است. این اسید هنگامی که غذاهای خاص از جمله غذای های ژاپنی، سس سویا و شراب برنج تخمیر می شود، تولید خواهد شد. اسید کوجیک از تشکیل تیروزین که اسید آمینه ای برای تولید ملانین است ...

تماس با تهیه کننده

بفرمایید صابون!

ایا صابون کوجیک اسید به خاطر لایه بیرداری پوست صورت مانند کرمهای لایه بردار پوست را پوسته پوسته مکند یا نه ملیکا درباره بفرمایید صابون! 14:25 - 1393/08/23 ارسال پاسخ 0 1 سلام خسته نباشید من چند ...

تماس با تهیه کننده

انواع صابون های آرایشی و بهداشتی - mihanblog

اسید کوجیک ماده ای که در ترکیبات این صابون آرایش و بهداشتی بکار رفته است از تخمیر قند جوانه های برنج به دست می آید و مصرف مداوم آن به مدت 90 روز باعث از بین بردن لک های دوران حاملگی، لک های هورمونی و همچنین لک های بوجود ...

تماس با تهیه کننده

خرید صابون کوسه , خرید صابون نرم

صابون نرم بادام و کوجیک اسید, صابون گیاهی،جانوری،دریایی ژائیر, صابون روغن شتر مرغ پرولایف, صابون نرم بابونه آر پی, صابون نرم پیاز, صابون نرم پسته + کنجد, صابون نرم

تماس با تهیه کننده

صابون اسید کوجیک را می شناسید؟ - جام نیوز

صابون اسیدی کوجیک( kojic نامی ژاپنی است، نوعی قارچ ساخته شده از قارچ انگلی گیاهان یا حبوبات یا سویا است ) را استفاده کنید و از مزایای آن بهره

تماس با تهیه کننده

صابون لایه بردار ویرگو | پوست صورت

انواع صابون های والنسی فروش محصولات زیبایی و بهداشتی آقایان فروشگاه گیتی مارکت مرجع زیبایی ( فیس اسکین ) شهریور ۱۳۹۶ تیر ۱۳۹۶ ...

تماس با تهیه کننده

کانون تبلیغات طاهاپیام-تیزر صابون اسید کوجیک بهدیس

تیزر شرکت بهدیس، تولید کننده ی صابون اسید کوجیک توسط کانون تبلیغات طاهاپیام در سال 1393 تولید و پخش شده است، برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.tahapayam.ir ...

تماس با تهیه کننده

خرید صابون کوسه , خرید صابون نرم

صابون نرم بادام و کوجیک اسید, صابون گیاهی،جانوری،دریایی ژائیر, صابون روغن شتر مرغ پرولایف, صابون نرم بابونه آر پی, صابون نرم پیاز, صابون نرم پسته + کنجد, صابون نرم

تماس با تهیه کننده

بهترین صابون گیاهی برای پوست چرب :: خرید صابون کوسه , خرید صابون نرم

۱ مطلب با کلمه ی کلیدی «بهترین صابون گیاهی برای پوست چرب»ثبت شده است - صابون نرم بادام و کوجیک اسید, صابون گیاهی،جانوری،دریایی ژائیر, صابون روغن شتر مرغ پرولایف ...

تماس با تهیه کننده

صابون صابون پیگمنتا ویرگو | داروکده

ماده مؤثره این صابون کوجیک اسید به همراه ترکیبات لایه بردار خاص دیگری می باشد که به صورت همزمان هم لک های پوستی را تحت تأثیر قرار می دهد و هم با پیلینگی ظریف در سطح پوست موجب کاهش چین و چروک های پوست می گردد.

تماس با تهیه کننده

صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap | داروخانه شبانه روزی وحیدیه

صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap صابون پیگمنتا ویرگو Viergo Pigmenta Soap کشور تولید کننده: ایران ویژگی ها: ضد لک و لایه بردار روشن کننده پوست پیلینگ سطحی پوست درمان جوش های سر سیاه حاوی ماده موثر کوجیک اسید به همراه ترکیبات لایه ...

تماس با تهیه کننده

صابون بادام بهدیس - blog.ir

صابون بادام بهدیس اسید کوجیک چیست؟ اسید کوجیک ماده ای جادویی که از تخمیر قند جوانه های برنج به دست می آید

تماس با تهیه کننده

خرید پن مایع شوینده غیر صابونی | پاک کننده غیر صابونی بدن | دیجی نلا

پن مایع ارمغان لطافت پوست با توجه به اسیدی بودن pH پوست امروزه پن ها با pH اسیدی برای حفظ سلامت پوست جایگزین صابون ها شده اند. pH طبیعی پوست بین 5 تا 6 است که این محدوده جزء pH اسیدی محس پاکسازی وجوان سازی پوست باماسک تنظیم ...

تماس با تهیه کننده

اسید کوجیک چیست؟ :: صابون بادام بهدیس

صابون قوی برای پاکیزگی و جوانی پوست می باشد که ساخت کشور عزیزمان ایران است اسید کوجیک چیست؟ اسید کوجیک استفاده شده در این صابون ماده ای جادویی که از تخمیر قند ...

تماس با تهیه کننده

داروخانه آنلاین داروکده ، فروش اینترنتی مکمل و لوازم آرایشی بهداشتی | داروکده

فروش اینترنتی کامل ترین و بهترین محصولات داروخانه شامل مکملهای غذایی, ورزشی, تجهیزات پزشکی و آرایشی بهداشتی در اولین و بزرگترین داروخانه آنلاین کشور با مشاهده این ویدیو از مجله داروکده با محصول آیزن، ید و فولیک اسید ...

تماس با تهیه کننده

فروشگاه صابون صورت بدن ابرو زرد چوبه گوگرد گلیسیرین مراغه 2020

کرم و صابون شتر مرغ برای درمان آسیب های پوستی صورت و بدن، از بین بردن لکه های جوش و آکنه، رفع چین و چروک صورت، لایه برداری سلول های مرده، بهبود خشکی لب و ترک پا، ترمیم جای زخم و سوختگی قابل استفاده می باشد.

تماس با تهیه کننده

صابون نرم اسید کوجیک + بادام - محصولات صابون در پارس سنتر

صابون نرم اسید کوجیک + بادام توضیحات کلی ضد لک (ملاسما) آنتی باکتریال هماهنگ کننده و جوان کننده روشن کننده شماره مجوز غذا و دارو: 35/11959 جوان کننده ، رفع لک های دوران بارداری ، رفع لک های آفتاب سوختگی ، رفع لک و مک ، آنتی ...

تماس با تهیه کننده

خرید صابون ضد لک و روشن کننده پوست پیگمنتا ویرگو | پوست صورت

ماده موثره در این صابون (کوجیک اسید) لک های سطحی را کم رنگ و استفاده پیوسته از آن بیرنگ می کند بطوریکه پوستی شفاف و بدون لک نمایان می گردد. تلفن خرید صابون روشن کننده پوست صورت ویرگو ۰۹۱۲۸۶۰۳۵۳۲

تماس با تهیه کننده

صابون زغال آر پی + کوجیک اسید - محصولات صابون در پارس سنتر

صابون زغال آر پی + کوجیک اسید سموم و ذرات ریز زیادی در طول روز به منافذ پوست ما می چسبند و آن را آلوده می سازند. زغال فعال به این منافذ اتصال یافته و مانع اتصال این مواد آلوده به پوست می شود و سبب پاک شدن و درخشان ماندن پوست ...

تماس با تهیه کننده

صابون آرپی

اسید کوجیک ماده ای جادویی که از تخمیر قند جوانه های برنج به دست میآید و مصرف مداوم 90 روزه این صابون باعث برطرف شدن لک های دوران بارداری و هورمونی و همچنین لک های آفتاب سوختگی و کک و مک شده و موجب جوانی و روشنی پوست شما می ...

تماس با تهیه کننده

انواع صابون های آرایشی و بهداشتی

صابون نرم کوجیک در دمای بین 70 تا 90 درجه سانتیگراد پخته می شود تا تمامی خواص طبیعی و گیاهی خود را حفظ نمایید در حالی که صابون های عادی در دمای 100 درجه سانتیگراد به عمل می آیند.

تماس با تهیه کننده

آشنایی با کوجیک اسید

اسید کوجیک یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین اسید هاییست که در مواد آرایشی استفاده می شود. اسید نوپای عرصه مراقبت پوست این اسید در سال 1989 با نام کوژیک ( کوجیک ) اسید در ژاپن، از نوعی قارچ گرفته شد.

تماس با تهیه کننده